Jubilarissen bij de Stedelijke Harmonie

v.l.n.r. Hans Smits, Dieuwke Visscher en Pieter Stenekes (foto: Bowine Willems-van der Weg)

Op de jaarvergadering van 4 april jl. werden drie leden door dhr. bij de Leij van de muziekbond OMF in het zonnetje gezet.
Voorzitter Pieter Stenekes werd gehuldigd wegens 40 jaar actief muzikant zijn bij verschillende verenigingen. Hiervoor werd aan hem de gouden speld uitgereikt.
Dieuwke Visscher begon in 1979 bij de harmonie met klarinet spelen en is dus nu 40 jaar lid van de vereniging. Ook zij ontving de gouden speld.
Hans Smits is dit jaar op de kop af 50 jaar lid van de vereniging. Begonnen op de klarinet, via saxofoon en nog wat andere instrumenten is hij nu actief op de basklarinet. Hij mocht de gouden speld met inscriptie in ontvangst nemen.