Medewerking dankdag Grote Kerk

Grote Kerk Markt, Dokkum

I.s.m. organist Auke de Boer werken we mee aan de dankdag in de Grote Kerk

Ensemble avond

Grote Zaal van het Omnium Parklaan 5, Dokkum, Nederland

Op de repetitieavond van 30 november wordt alweer de 4e editie van onze ensemble avond gehouden. Voor en door de leden wordt er gemusiceerd in verschillende samenstellingen. Er staan dit keer 9 optredens op het programma. U bent van harte welkom om te zien en luisteren hoe creatief er door de leden vorm wordt gegeven aan de muzikale optredens. Toegang is gratis.

Medewerking dienst 1e Kerstdag

IJsherberg Harddraversdijk 1, Dokkum

De Stedelijke Harmonie verleent haar muzikale medewerking aan de dienst op 1e Kerstdag in de IJsherberg te Dokkum

Opening jubileumjaar met muziek van toen en nu (150 jaar SHD)

Grote Kerk Markt, Dokkum

2024 is het jaar waarin de Stedelijke Harmonie Dockum haar 150 jarig bestaan viert. In dit nieuwjaarsconcert gaan we dit jubileumjaar feestelijk starten. U kunt luisteren naar muziek uit verleden en heden. Onder andere het stuk De Fryske Grienmank, van dirigent A.J. Wolters (1875-1916) staat op het programma. In korte anekdotes van de leden komen er herinneringen uit de afgelopen jaren voorbij.  

Koningsdag aubade en concert Waadwente

Waadwente Birdaarderstraatweg 68, Dokkum

traditiegetrouw spelen we rond 10 uur op de Zijl bij de aubade, aansluitend geven we een concert voor de bewoners van de Waadwente.

Afsluiting seizoen met praamvaart

binnenstad, Dokkum

Deze avond sluiten we ons seizoen muzikaal af met een praamvaart door de binnenstad van Dokkum, onderweg zullen we de bewoners en toeristen trakteren op mooie muziek.