Beschermde publicaties

Hier vind je filmpjes, foto’s en geluidsfragmenten en andere publicaties die alleen bestemd zijn om zelf te beluisteren en/of te bekijken. Deze fragmenten mogen niet gepubliceerd worden op wat voor platform dan ook.

Nog wat foto’s van het eten en de rest om ons optreden op het ONHK heen…

Foto’s Pieter en Hanneke
Foto’s Pieter en Hanneke

Filmpje van de eerste 6 minuten van Eldorado op het ONHK:

Geluidsopname Eldorado repetitie 30 maart 2022:

SHD met Iris Kroes in het nummer Sweet Goodbyes (staat ook op onze facebook pagina)

Om de Kerstnachtdienst 2022 terug te zien en te horen, klik op: https://www.kerkomroep.nl/ zoek vervolgens op Dokkum, Grote of St. Martinuskerk en in de lijst kun je dan de datum van 24 december vinden. Als je op ‘kijken’ klikt zie je de volledige Kerstnachtdienst. Het nummer The Young Amadeus (staat ook op ons YouTubekanaal) vind je hieronder:

Afscheidsboek Douwe Veenstra: klik op de link om de pdf in een nieuw tabblad te bekijken of op de download knop om het bestand op je eigen apparaat te downloaden en te bekijken.

Opnames jubileumconcert 8 december 2019 (gemaakt door de partner van Joan de Wekker) (Klik op de links hieronder. LET OP: vanwege de rechten zijn de opnames alleen voor eigen gebruik, NIET publiceren op sociale media en/of verspreiden op wat voor manier dan ook!)

Balkan Spirits

Fun in the Sun

Lord of the Rings

Morricone’s melody

Joyful and Grateful

Mumu

 Kerstnachtdienst 24-12-2019 (terug)luisteren? Klik hierboven!