MEEDOEN? NATUURLIJK!

Speciaal voor jou! Ben je tussen de 8 en 12 jaar oud en wil je graag ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken? Meld je dan aan voor een van onze activiteiten.

PROEFLESSEN

Kom kennismaken met een muziekinstrument tijdens onze proeflessen. Op de donderdagavonden kun je alleen of in een groepje een muziekinstrument uitproberen. Je kunt drie proeflessen volgen, van 18:45 tot 19:15 uur in de Grote zaal van ’t Omnium Dockinga College, Parklaan 5 in Dokkum, voor € 7,50.

MEESPELEN OP EEN REPETITIE

Speel je al een instrument en wil je graag eens meespelen met een harmonieorkest? Dat kan tijdens onze repetitieavond van 19:40 tot 20:30 uur in de Grote zaal van ’t Omnium Dockinga College, Parklaan 5 in Dokkum. Op 9 november, 14 december, 18 januari en 8 februari ben je van harte welkom om mee te spelen.

OPEN MIDDAG MET LEUKE WORKSHOPS

Lijkt muziek maken je leuk, maar heb je nog geen idee wat je dan precies zou willen? Of weet je nog niet helemaal zeker of muziek maken wel jouw ding is? Kom dan naar onze open middag. Je kunt op woensdag 29 november van 15:00 tot 17:30 uur muziekinstrumenten uitproberen. Ook kun je leuke workshops volgen om te ervaren hoe leuk het is om samen muziek te maken. Locatie: de Vijverzaal van ’t Omnium Opus 3, Parklaan 3 in Dokkum.

JA, IK DOE MEE!

Voor je ouders! Vul hier uw gegevens in en de naam van uw kind: