Ensembleavond zeer geslaagd!

Op donderdagavond 10 oktober jl. hadden de leden van de harmonie geen repetitie, maar traden ze voor en door elkaar op in diverse ensembles. Er werd op hoog niveau door de verschillende groepen gemusiceerd. De saxofoonsectie onder de naam Sax-o-four beet het spits af met leuke filmmuziek. Saakje en Theresa speelden samen op dwarsfluit en hobo. Zij werden, net als het duo Pieter en Roel op trompet, vakkundig begeleid door mevrouw van Halderen op de piano. Voor de pauze sloot de houtgroep het eerste blokje af met het nummer Popcorn op boomwhackers.

Daarna was het de beurt aan Astrid Schoonbeek, zij speelde een prachtige solo op de fluit. Ook speelde zij samen met Femke een leuk duet waarbij de fluit een vogeltje vertolkte en de klarinet de kat. De drie tenoren, Hubér en Reinette op euphonium en Marinus op tenorsax speelden het nummer Kalinka en het klarinettrio Roelien, Femke en Dieuwke een nummer van Caspar Kummer. Tussendoor verzorgde mevr. van Halderen nog mooie pianomuziek.

Aan het einde van de avond kregen alle deelnemers een persoonlijk commentaar van de jury, Loes en Sjaak van der Reijden. De juryprijs was voor het klarinettrio. Het duo Saakje en Theresa met pianiste mevr. van Halderen werd door de publieksjury als mooiste optreden beoordeeld.

De publieksprijs: pianiste mevr. van Halderen, Theresa en Saakje
De juryprijs: Trio Dieuwke, Roelien en Femke

 

 

 

 

 

Bij Media vindt u meer foto’s van deze avond.