Schitterend Nieuwjaarsconcert

De SHD kan terugkijken op een fantastisch Nieuwjaarsconcert met medewerking van zangeres Iris Kroes. Voor het in groten getale opgekomen publiek speelde het orkest samen met Iris Kroes een prachtig, gevarieerd programma. Iris Kroes speelde schitterende nummers waarbij ze zichzelf op haar harp begeleidde, afgewisseld met nummers samen met de SHD. Ook had het publiek de primeur om voor het eerst het nummer Eldorado, wat het orkest op 1 april zal uitvoeren op de Open Nederlandse Harmonie Kampioenschappen, te beluisteren. Het geheel stond onder de enthousiaste leiding van Jeanette Valkema, onze nieuwe dirigent, voor wie dit het eerste ‘eigen’ concert voor het Dokkumer publiek was. Douwe Veenstra, onze oud-dirigent voerde samen met ons de mars William Blueheart en het prachtige werk Monterosi* uit, en nam op deze wijze afscheid van ‘zijn’ publiek

*te zien op youtube: https://www.youtube.com/watch?v=-RfR6JQKDGo

De Stedelijke Harmonie samen met Iris Kroes, foto: Boris Provily (voor meer foto’s zie Media)